Triplewize verhuurt een complete lijn licht- en geluidsapparatuur voor alle doeleinden, waaronder workshops, optredens, evenementen, shows, presentaties en overige festiviteiten.

Pioneer DJ set 
Als één van de weinigen bieden wij de absolute top qua dj-apparatuur: Technics SL-1210MK2 draaitafels, Pioneer CDJ-1000MK3 cd-spelers en Pioneer DJM-600 en -800 dj-mixers!

Al onze apparatuur is in combinatie met bijvoorbeeld een workshop of een showcase van muzikanten of deejays te huur, maar ook bij losse sets biedt Triplewize de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Binnenkort vindt u op deze website een compleet overzicht van ons assortiment. Heeft u op dit moment al specifieke vragen over onze apparatuur of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan
contact op!


Fragma Entertainment 
www.fragma-entertainment.nl

Om onze scherpe tarieven te kunnen blijven hanteren en tevens een nog grotere keus mogelijk te maken, werkt Triplewize sinds 2005 samen met Fragma Entertainment uit Enschede. Dit bedrijf is gespecialiseerd in verhuur en verkoop van licht- en geluidsapparatuur en is strategisch partner van Triplewize.